Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
6 berichten.
Roelof Roelof heeft geschreven op november 14, 2022 om 2:50 pm
Aan Helmut uit Salzburg: dit is een probleem van Edge en Chrome; Firefox werkt prima. Er is wel een simpele work-around voor. Rechtsklik op de audio player en kies "Adres van audio kopiƫren". Plak dit adres in de adresbalk van een nieuwe tab; dan speelt hij direct. (Netter zou zijn als de webmaster alle adressen op https zou baseren...)
Danny van Strien Danny van Strien uit Tiengemeten Zuid Holland heeft geschreven op november 10, 2022 om 3:27 pm
YouTube Danny van Strien Radio Superstar Middelharnis Vriendelijke groeten Danny van Strien Ex Radio en Tv Presentator Vriendelijke groeten Danny van Strien Ex Festival Presentator Vriendelijke groeten Danny van Strien Muziek Promotor Populairste Muziek Promotor van Nederland en de Benelux met Talloze Artiesten Zangers en Zangeressen Danny van Strien
Helmut Helmut uit Salzburg / Austria heeft geschreven op maart 7, 2021 om 4:37 pm
Ik zou graag engelgenezing en engelenliefde op mijn internetradio willen hebben. Helaas werkt dit niet omdat het adres geen https-adres is maar gewoon een http-adres. Het zou geweldig zijn als dat zou kunnen worden veranderd. Erg bedankt!
Hans Hans uit Arnhem heeft geschreven op december 3, 2020 om 12:25 pm
Wat een heerlijke zender om bij in slaap te vallen. Ook hier tegenwoordig een internet radio met sleep functie. Dus zodra we naar bed gaan gaat de radio aan en meestal lig ik al te ronken voordat de radio automatisch uit gaat. Wel valt me op dat ik 's avonds vaak dezelfde nummers hoor. Maar ze liggen allemaal goed in het gehoor. Wellicht nog wat meer afwisseling erin brengen. Ga zo door in ieder geval!
Mark de Gooijer Mark de Gooijer uit Hengelo heeft geschreven op december 2, 2019 om 7:33 pm
Ik had net een Internet wekkerradio gekocht toen ik jullie station tegenkwam. Op het moment lijken jullie uit de lucht te zijn. Jammer! Ik hoop dat jullie snel terug zijn, want de muziek van Dan Gibson, dat is lekker wakker worden.
Hans Hans uit Leusden heeft geschreven op juni 1, 2018 om 9:53 pm
Sinds een paar dagen luisteren mijn vrouw en ik met veel plezier naar jullie beide zenders. Een mooie selectie uit een behoorlijk groot aanbod van New Age muziek, laten je als luisteraar ontsnappen aan de hectiek van onze gejaagde wereld. Ga zo door, en Radio Noordvaarder blijft onze kleine audio-oase!

Reacties zijn gesloten.